Σημαντικές αλλαγές: Ελέγξτε τις νέες, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις Αυτόματων διαφημίσεων

Το αναγνωριστικό εκδότη σας:
pub-2973447289389821
Σύνδεση
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας
Ετοιμαστείτε για τις νέες και βελτιωμένες Αυτόματες διαφημίσεις
Επισκεφτείτε τις Αυτόματες διαφημίσεις
Αναπτύξαμε μια νέα έκδοση των Αυτόματων διαφημίσεων που σας προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής της εμπειρίας των Αυτόματων διαφημίσεων για τους χρήστες σας.
Ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε τις Αυτόματες διαφημίσεις, θα προσπαθήσουμε να γίνει στενή αντιστοίχιση με τις τρέχουσες ρυθμίσεις που έχετε για τις Αυτόματες διαφημίσεις. Αν δεν το πετύχουμε, θα δείτε μια ειδοποίηση στην αρχική σελίδα του AdSense. Αν δεν εμφανίζεται καμία ειδοποίηση, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενέργεια.
Τι αλλάζει;
Auto ads
Οι Αυτόματες διαφημίσεις λειτουργούν πλέον μέσω οποιουδήποτε κώδικα διαφήμισης Αν έχετε ενεργοποιήσει τις Αυτόματες διαφημίσεις για κάποιον ιστότοπο ή για κάποιο τμήμα του ιστοτόπου σας, ακόμη και οι σελίδες που περιέχουν κανονικά στοιχεία διαφημίσεων θα αρχίσουν αυτόματα να προβάλλουν Αυτόματες διαφημίσεις σε αυτήν τη σελίδα.
Αν υπάρχουν συγκεκριμένες σελίδες στις οποίες δεν θέλετε να εμφανίζονται Αυτόματες διαφημίσεις, μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα URL στις Εξαιρέσεις σελίδων. Για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Αυτόματες διαφημίσεις στην αρχική σελίδα ή σε ολόκληρα τμήματα του ιστοτόπου σας.
Ads > Overview
Στην ενότητα Διαφημίσεις > Επισκόπηση θα δείτε μια σύνοψη των ρυθμίσεων Αυτόματων διαφημίσεων για κάθε ιστότοπό σας.
Ad settings preview
Στην ενότητα Προεπισκόπηση ρυθμίσεων διαφημίσεων θα δείτε πώς θα εμφανίζονται οι Αυτόματες διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, προτού δημοσιευτούν. Όταν πραγματοποιείτε αλλαγές στις ρυθμίσεις Αυτόματων διαφημίσεων, μπορεί να χρειαστεί έως και μία ώρα για την εφαρμογή τους στον ιστότοπό σας.
Οι Εξαιρέσεις τοποθέτησης σάς δίνουν τη δυνατότητα να διαγράφετε συγκεκριμένες τοποθετήσεις διαφήμισης μέσα στην προεπισκόπηση μέσω του εικονιδίου Διαγραφή. Οι Αυτόματες διαφημίσεις θα δημιουργήσουν αμέσως μια τοποθέτηση σε νέα τοποθεσία, για να την ελέγξετε.
Ad formats
Με τις Μορφές διαφήμισης μπορείτε να προσδιορίζετε τους τύπους διαφημίσεων που τοποθετούν οι Αυτόματες διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.
Το Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο παρέχει τη δυνατότητα προτάσεων περιεχομένου από τον ιστότοπό σας σε συνδυασμό με τις διαφημίσεις που θα εμφανιστούν στους χρήστες σας.
Auto ads dynamically
Οι Αυτόματες διαφημίσεις προσαρμόζουν τον αριθμό διαφημίσεων σε αναλογία με το μήκος κάθε σελίδας. Ο Όγκος διαφημίσεων σάς βοηθά να ελέγχετε τον αριθμό διαφημίσεων που θέλετε να εμφανίζονται στις σελίδες σας.
Reporting
Ενημερώσαμε τις αναφορές, έτσι ώστε να εμφανίζονται οι Αυτόματες διαφημίσεις και η απόδοση μη αυτόματων στοιχείων διαφημίσεων δίπλα δίπλα για κάθε ιστότοπό σας.
Auto ads settings
Για να μας πείτε τη γνώμη σας για αυτές τις αλλαγές, στείλτε σχόλια μέσω του συνδέσμου στη σελίδα Διαφημίσεις > Επισκόπηση. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μάθουμε τις σκέψεις σας.
Επισκεφτείτε τις Αυτόματες διαφημίσεις
Was this email useful?
Ήταν χρήσιμο αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;
Ναι
Όχι
Χρειάζεστε βοήθεια;
AdSense help page
Σελίδα βοήθειας στο AdSense
Ακολουθήστε μας
Twitter YouTube Facebook
Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
Έχετε λάβει αυτήν την υποχρεωτική ανακοίνωση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο προϊόν AdSense ή στο λογαριασμό σας στο AdSense.
Από το Blogger.