Κούγιας για την τραγωδία στη Δραπετσώνα: «Μάνα και γιος είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικές δυσκολίες»

Photo: Eurokinissi

Στην 75χρονη μητέρα και στον 53χρονο αδελφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που κάηκε ζωντανός τον Ιούνιο 2016 στην Αττική Οδό, φέρεται να ανήκουν τα άψυχα σώματα που ανέσυραν δύτες του Λιμενικού αργά το μεσημέρι, από ΙΧ όχημα στο νέο μώλο της Δραπετσώνας.

 

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος ενημερώθηκε ατύπως ότι πρόκειται για τους συγγενείς του νεκρού δημοσιογράφου. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά.

Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.

Λίγο πριν στις 12.00, μάρτυρες ανέφεραν στο Λιμενικό Σώμα για τη πτώση του οχήματος μέσα στο μώλο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και ένα σκυλί. Το ΙΧ όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα - ο χώρος είναι ελεγχόμενος - κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στο μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος και βατραχάνθρωποι.

Στις 15:00 κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, μία μαύρη Μερσεντές που φέρεται να ανήκει στον νεκρό Παναγιώτη Μαυρίκο, και μέσα να ανασύρουν τις δυο σορούς που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/313Y118
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη