ΑΣΕΠ 10Κ2018: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στους δήμους

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν στον ιστότοπου τα οριστικά αποτελέσματα για τις 33 θέσεις τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού (Υπουργείο Εσωτερικών).

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 10Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, τριάντα τριών (33) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού (Υπουργείο Εσωτερικών).

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2L4GMHU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη