Τρεις + 1 προκηρύξεις για μόνιμους και συμβασιούχους με την «σφραγίδα» του ΑΣΕΠ

photo: Eurokinissi

Τρεις συν μία προκηρύξεις θα εκδοθούν ή έχουν δημοσιευτεί για 965 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ μόνιμων ή συμβασιούχων σε φορείς του δημοσίου. Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για 317 μόνιμες προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ενώ ακόμη μια προκήρυξη του ΑΣΕΠ έρχεται άμεσα και αφορά το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας

Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 317 μονίμων οργανικών θέσεων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας αρμοδιότητας του υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ η προκήρυξη εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Εργασίας και αναμένεται να σταλεί άμεσα από την Ανεξάρτητη Αρχή για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να λάβει ΦΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Δεκεμβρίου και αναμένεται να ζητηθεί μόνιμο προσωπικό 62 ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ . Οι κυριότερες είναι:

- Λογοθεραπευτές

- Παιδαγωγοί

- Κοινωνικοί Λειτουργοί

- Νοσηλευτές

- Διοικητικοί

- Ψυχολόγοι

- Ηλεκτρολόγοι

- Οδηγοί

- Βοηθητικό Προσωπικό (ΥΕ)

Μόνιμες προσλήψεις στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας

ΑΣΕΠ

Παράλληλα έτοιμη να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ είναι η νέα προκήρυξη που αποκαλύπτουν πρώτα τα Dikaiologitika News για προσλήψεις μόνιμων στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εργασίας με απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών για 28 μόνιμες προσλήψεις και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ Α.Ε.) του Υπουργείου Υγείας.

Οι προσλήψεις που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ θα καλύψουν στην πλειοψηφία τους την διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών του Ινστιτούτου.

Ήδη το υπουργείο Εργασίας έχει καθορίσει τις θέσεις που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν.2643/1998 του λεγόμενους προστατευόμενους από τις λίστες του ΟΑΕΔ.

Οι θέσεις καθορίζονται σε δύο και θα καλύψουν τις ειδικότητες ΔΕ Γενικών καθηκόντων και ΤΕ λογιστικού ενώ θα πληρωθούν από Άτομα με ειδικές ανάγκες και τριτέκνους.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί άμεσα από το ΑΣΕΠ.

Προσλήψεις συμβασιούχων στο υπουργείο Πολιτισμού

ΑΣΕΠ

Έγγραφο για 400 προσλήψεις που θα αφορούν πληθώρα ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, απέστειλε στο ΑΣΕΠ το υπουργείο Πολιτισμού

220 Προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ανακοινώσει 220 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Οι προσλήψεις θα καλύψουν τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Αμυγδαλέζας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Εξέτασης Αιτήσεων Διεθνούς Προστασίας Ποινικών Κρατουμένων, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κορίνθου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης - Αλεξανδρούπολης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης - Παρενέστι - Δράμας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Φυλακίου – Ορεστιάδας - Έβρου, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Ξάνθης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέσβου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Σάμου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Χίου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Ηρακλείου-Κρήτης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέρου και του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κω

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 25/11/2019 και θα διαρκέσουν έως τις 04/12/2019

Δείτε εδώ την προκήρυξη



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/34r5vhk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη