Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Με αφιέρωμα στην αριστουργηματική σειρά εποχής Victoria/Βικτώρια, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και μεταδίδεται από την ΕΡΤ2,  κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Τη συγκλονιστική ιστορία της βασίλισσας Βικτώριας, από την άνοδό της στον θρόνο έως και τον θυελλώδη γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, καταγράφει η εξαιρετική βιογραφική σειρά, που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00, στην ΕΡΤ2.

Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 16:00, ο νέος κύκλος της  εκπομπής «Ιστορικοί περίπατοι», με τους Μαριλένα Κατσίμη και Πιέρρο Τζανετάκο, με θέμα τις διεθνείς διαστάσεις του Κυπριακού Ζητήματος.

Τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, καθώς και τον αγώνα του Γκραν Πρι Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα παρακολουθήσουν οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ Sports και τα διαδικτυακά μέσα της ΕΡΤ, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Στη μαγευτική Ερμούπολη της Σύρου μάς ταξιδεύει το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι «Selfie», με τους Εύα Θεοτοκάτου και Παναγιώτη Κουντουρά, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 19:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ συμμετέχει στο γκαλά όπερας αφιερωμένο στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 20:00,  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας -ελληνικές και ξένες- για όλη την οικογένεια, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου, που συνδυάζουν την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στο 95ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • ΚΤΕΛ Κηφισού
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ-Κεντρικό Κατάστημα Τούμπας (Παπάφη 173), ΕΛΤΑ-Κατάστημα Χαριλάου (25ης Μαρτίου), στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2QZzXv9
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη