Κατερίνη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς της 29χρονης λεχώνας - Θα ορίσουν δικό τους ιατροδικαστή

Κατερίνη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς της 29χρονης λεχώνας - Θα ορίσουν δικό τους ιατροδικαστή

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας από την Κατερίνη, κατέθεσαν οι γονείς της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή της 29χρονης λεχώνας, ωστόσο, η οικογένεια θα ορίσει δικό της ιατροδικαστή, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 29χρονης.

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, εξαιτίας αλλεργικού σοκ που υπέστη όταν της χορηγήθηκε αντιβίωση, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Ο σύζυγής της, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φέρεται να κατάθεσε στην εισαγγελία Κατερίνης ότι το νοσοκομείο ήταν ενήμερο για το γεγονός ότι η νεαρή μητέρα ήταν αλλεργική σε συγκεκριμένη αντιβίωση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο θείος της 29χρονης τόνισε: «Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει».

Η κηδεία της 29χρονης θα τελεστεί, αύριο, Σάββατο στο χωριό Μεσαία Μηλιά όπου και διέμενε.via Ειδήσεις https://ift.tt/2q2u59c
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.