Σοκ: 35χρονος ηθοποιός ξεψύχησε στα γυρίσματα reality - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έμφραγμα έπαθε και πέθανε ο 35χρονος Γκόντφρεϊ Γκάο, ο ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από την Ταϊβάν και τον Καναδά, ενώ ήταν στα γυρίσματα του reality "Chase me" στην Κίνα. Λέγεται ότι "γύριζε" επί 17 ώρες συνεχόμενες, από τις 8.45 το πρωί έως τη 1.45 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Φήμες αναφέρουν ότι τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα αλλά παρ' όλα αυτά εκείνος συμμετείχε κανονικά.

Τη στιγμή της τραγωδίας έπαιρνε μέρος σε μία πρόκληση που περιελάμβανε τρέξιμο στο ανταγωνιστικό αθλητικό πρόγραμμα. Φέρεται τα τελευταία του λόγια, τα οποία επανέλαβε, να ήταν "δεν μπορώ να συνεχίσω".

Σύμφωνα με τα κινεζικά Μέσα, η καρδιά του σταμάτησε ενώ μέλος του συνεργείου έκανε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη επί 15 λεπτά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Συμπαίκτες του κατεγράφησαν να προσεύχονται για τη ζωή του. Δύο ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γκάο έλεγε διαρκώς ότι δεν μπορεί άλλο ενώ έτρεχε. Οι συμμετέχοντες στο σόου είναι διάσημοι που καλούνται να αντεπεξέλθουν σε σκληρές σωματικές προκλήσεις. Όταν ο Γκόντφρεϊ κατέρρευσε μέλη της παραγωγής δεν έτρεξαν να τον βοηθήσουν νομίζοντας ότι το κάνει για την κάμερα.

Επίσης, χρήστης του Διαδικτύου είπε ότι οι νοσηλευτές που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να τον ανανήψουν επί μισή ώρα προτού τον στείλουν στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.via Press24.gr https://ift.tt/2Dl6mnV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.