Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: Αυτή είναι η πιθανή αιτία θανάτου του 8χρονου αγοριού

Διευκρινίσεις αναφορικά με την πιθανή αιτία θανάτου του 8χρονου αγοριού, δίνει το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου πιθανή αιτία θανάτου του αγοριού αναφέρεται η οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονική υπέρταση και πνευμονικό οίδημα. Αναφέρεται, επίσης πως η σορός του 8χρονου εστάλη για νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι το αγοράκι προσήλθε στο νοσοκομείο στις 22 Νοεμβρίου με εικόνα οξείας λαρυγγίτιδας και βαριάς αναπνευστικής δυσχέρειας.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στη ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανικό αερισμό. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε την περασμένη Τρίτη. Μία ημέρα μετά, στις 27 Νοεμβρίου, από την καλλιέργεια εισαγωγής του βρογχικού εκκρίματος απομονώθηκε κορυνοβακτηρίδιο της διφθερίτιδας (Corinebacterium dipheriae).



via Press24.gr https://ift.tt/2XTisOi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη