ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ! Ξυλοκόπησαν άγρια στενό συνεργάτη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...

Θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα αγνώστων έπεσε το βράδυ της Τετάρτης  ο στενός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης τέσσερα άτομα τον πλησίασαν στο πάρκινγκ του Μετρό και του επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον. Οι δράστες ανέμεναν το θύμα τους στο σημείο και όταν είδαν να προσεγγίζει το αυτοκίνητο του, κινήθηκαν προς το μέρος του και τον χτύπησαν σε όλο το σώμα κα το πρόσωπο. Στην συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή.
Ο άντρας υπέστη θλαστικά τραύματα και κάταγμα στο χέρι από τον ξυλοδαρμό.
Για την υπόθεση διεξάγει έρευνες η Αστυνομία, ενώ άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα κίνητρα των δραστών.
Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα τόσο ο υπουργός, όσο και η φυσική ηγεσία τους σώματος.
Το θύμα της επίθεσης έχει διατελέσει στο παρελθόν διευθυντής εταιρίας και το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει καθήκοντα που άπτονται της αντιμετώπισης αθλητικής βίας.


via Press24.gr https://ift.tt/2qTfEEU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη