Οικονόμου για παραίτηση Πατέρα: Είχε τον καημό του να διοικήσει το Νοσοκομείο, ήρθε η μέρα της δικαίωσής του αλλά τον συμπαρέσυρε το ρεύμα της λαϊκής κριτικής

«Γενικά ήταν ικανοποιητικές οι τοποθετήσεις, όπου υπήρχε κάποια αστοχία διορθώθηκε αμέσως. Απ' ότι έχω μάθει οι ενδιαφερόμενοι ήταν 1650. Όταν έχεις να επιλέξεις 112 ονόματα σε θέσεις διοικητών - υποδιοικητών, καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχουν και δυσαρέσκειες, θα υπάρχουν και μη ικανοποιημένες ή πληρούμενες προσδοκίες», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

«Η ιδιαίτερη περίπτωση του διοικητού στην Καρδίτσα προφανώς δεν ικανοποιούσε τα στάνταρντ που απαιτούνταν και ο ίδιος ο υπουργός απεδείχθη ότι είχε άμεσα αντανακλαστικά. Υπήρχε αυτή η περίπτωση του ανθρώπου που είχε τον καημό να διοικήσει το Νοσοκομείο, απ' ότι είδα διαχρονικά εξέφραζε και κατέθετε αυτόν τον καημό. Ήρθε η μέρα της δικαίωσής του αλλά τον συμπαρέσυρε το ρεύμα της λαϊκής κριτικής», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «από εκεί και πέρα, τα θέματα είναι μπροστά μας, να κρίνουμε τους διοικητές. Στους τρεις μήνες θα αρχίσει η πρώτη αξιολόγηση. Ο διοικητής θα πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι στο απυρόβλητο ή ότι πήρε μία θέση δημοσίου υπαλλήλου».

«Η αριστεία είναι το ζητούμενο και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν λέω ότι οι 112 που επιλέχθησαν - μείον έναν, οι 111 - ότι είναι οι άριστοι, είναι όμως καλές περιπτώσεις. Κάποιες είναι καλές και κάποιες πολύ καλές και όλες θα κριθούν μέσα από το χρονοδιάγραμμα που έβαλε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο Πρωθυπουργός. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο και όλοι θα κριθούν», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Ακούστε το ηχητικό:



via Press24.gr https://ift.tt/2XQRbw5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη