Τάνια Κεραμιδάκη: «Με προπονητή-όνομα και θέληση για διάκριση»

Τάνια Κεραμιδάκη: «Με προπονητή-όνομα και θέληση για διάκριση»

Πρόσκληση στους Σερραίους να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Β εθνικής έκανε μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών η Τάνια Κεραμιδάκη.

Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια μίλησε για τη φετινή προσπάθεια, την απόφαση της να αγωνιστεί στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό, την… τύχη να έχει προπονητή τον Κώστα Ριζόπουλο αλλά και για την μεγάλη θέληση που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά η Τάνια Κεραμιδάκη μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Για την απόφαση της να φορέσει τα «κόκκινα»:

«Όταν ήρθα στις Σέρρες ως φοιτήτρια βρήκα πολύ μέτρια τα πράγματα στο γυναικείο βόλεϊ. Στη Θεσσαλονίκη έχει πάρα πολλές ομάδες και πίστευα ότι κι εδώ θα έβρισκα κάτι αντίστοιχο. Στην αρχή απογοητεύτηκα αλλά όταν έμαθα ότι ο Πανσερραϊκός δημιούργησε ομάδα βόλεϊ γυναικών ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας κι ευτυχώς που βρεθήκανε αυτοί οι σωστοί άνθρωποι και εντάχθηκα στην ομάδα. Η διοίκηση μας δίνει ότι ζητήσουμε και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό».

-Για τη συνεργασία με τον Κώστα Ριζόπουλο:

«Η ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ έχει πρόσωπο κι αυτό το πρόσωπο είμαστε πάρα πολύ τυχερές που τον έχουμε προπονητή γιατί πραγματικά ο κ. Ριζόπουλος έχει γράψει ιστορία και είναι μεγάλο όνομα στο χώρο του Ελληνικού βόλεϊ».

-Για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο στην ομόνοια κόντρα στον Αμυγδαλεώνα:  

«Ανυπομονούμε όλες να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε τελείως έτοιμες ψυχολογικά, είναι κάτι εντελώς καινούργιο, είμαστε μια καινούργια ομάδα, δεν έχουμε ακόμα συνοχή, θεωρώ όμως ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος. Προσκαλούμε όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να έρθουν στο γήπεδο να μας δούνε, να μας υποστηρίξουνε και να μας ενθαρρύνουν».

-Για τους στόχους της ομάδας:

«Θέλουμε να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και θα πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Μακάρι να τερματίσουμε ψηλά στην κατηγορία και σίγουρα του χρόνου θα διεκδικήσουμε την άνοδο γιατί φέτος είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε τη φετινή περίοδο να μπούνε οι βάσεις οι οποίες θα είναι μια πολύ καλή αρχή για την ομάδα μας».

Φώτο: anexartitos.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2qEj8KM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη