Σκάνδαλο στην Πρέμιερ Λιγκ - Ο νέος επικεφαλής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε πρώην συνεργάτιδά του - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έρχονται τα απρεπή μηνύματα που έστελνε ο παντρεμένος νέος επικεφαλής της Πρέμιερ Λιγκ, ο 51χρονος Ντέινιντ Πέμσελ στην πρώην συνεργάτιδά του. Ο Πέμσελ που είχε θητεύσει ως γενικός διευθυντής στον Γκάρντιαν, βομβάρδιζε την πρώην συνεργάτιδα με δεκάδες μηνύματα, σε ένα εκ των οποίων της έγραφε ότι είναι "απίστευτα σέξι".

Ο Πέμσελ διορίστηκε στο 'τιμόνι" της Πρέμιερ Λιγκ τον Οκτώβριο ενώ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μετά την Πρωτοχρονιά.

Ο άνδρας που είναι παντρεμένος περισσότερα από 20 χρόνια και έχει τρία παιδιά φέρεται να ξέρει τη νεαρή γυναίκα από τη θητεία του στη βρετανική εφημερίδα, σύμφωνα με τη Sun. Μέρες μετά που διορίστηκε ως γενικός διευθυντής στην Πρέμιερ Λιγκ έγραψε στη γυναίκα: "Προτείνω να φιληθούμε και να δούμε τι θα γίνει". Εκείνη απάντησε "προτείνω ότι αυτό είναι κακή ιδέα". Εκείνος δεν πτοήθηκε και συνέχισε με τα σέξι μηνύματα προσπαθώντας να κάμψει τις αντιστάσεις της αν και εκείνη του υπενθύμισε αρκετές φορές ότι είναι παντρεμένος. "Αν δεν ήμουν παντρεμένος τι θα γινόταν;" επέμεινε. "Είσαι και έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε" απαντούσε εκείνη.

Η σύζυγος του Πέμσελ είναι η Κέιτ Στάνερς η παγκόσμια γενική διευθύντρια δημιουργικού για τη διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi.

Αν και δεν είναι γνωστό πώς διέρρευσαν τα μηνύματα του Πέμσελ, κάποιοι αναφέρουν ότι είναι πρόσφατα, μόλις της προηγούμενης εβδομάδας. "Παλεύω με αυτό το φιλικό πράγμα, όταν βλέπω τη φωτογραφία σου με το μπλε φόρεμα. Απλώς για να λέμε! Αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι απίστευτα σέξι... συγγνώμη, έπρεπε να το πω!" της έγραφε σε ένα πιο πρόσφατο μήνυμα.

via Press24.gr https://ift.tt/2R0xOzm

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη