Επεισόδιο με Τζήμερο - Πρωτούλη στο Περιφερειακό συμβούλιο: «Είσαι ναζί με κοστούμι»

Επεισόδιο με Τζήμερο - Πρωτούλη στο Περιφερειακό συμβούλιο: «Είσαι ναζί με κοστούμι»

Ένας άνευ προηγουμένου καυγάς ξέσπασε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ανάμεσα στους Τζήμερο - Πρωτούλη με πολλές διακοπές, ύβρεις, εντάσεις και τέλος την παρουσία της αστυνομικής.

Το χρονικό του καυγά

Ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε επιμόνως να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον κ. Πρωτούλη, με την παρουσία των αστυνομικών να… ρίχνει λάδι στο ήδη τεταμένο κλίμα, καθώς σύμβουλοι από πολλές δημοτικές παρατάξεις διαφώνησαν με την παρέμβαση της στο περιφερειακό συμβούλιο.

Όλα άρχισαν όταν με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Η αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν άργησε να έρθει, με τον κ. Πρωτούλη να αποκαλεί τον Θ. Τζήμερο εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Οι φωνές του κ. Πρωτούλη συνεχίστηκαν και παρά τις προσπάθειες του προεδρείου να ηρεμήσουν τα πνεύματα κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου.

Ο εκνευρισμός του ήταν τόσο έντονος που έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να του λερώσει το κοστούμι.

Τότε ο κ. Τζήμερος σηκώθηκε και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, κάλεσε από το κινητό του την Άμεση Δράση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Θεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου εξήγησαν την κατάσταση στους αστυνομικούς, παρακινώντας τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, με τους άνδρες της αστυνομίας να υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/2OKNWlG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.