Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΚΟΛ για την επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου Λιβαδειάς

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του δημοτικού κολυμβητηρίου, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν σ' αυτό το αποτέλεσμα.

Γι' αυτό ενημερώνουμε, ότι, οι έμπειροι πτυχιούχοι προπονητές μας, με ειδικότητα κολύμβησης, είναι διατιθέμενοι να υπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων, όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να μετάσχουν στις δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας, λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προαγωνιστικό και αγωνιστικό, καθώς και τμήματα φυσικής κατάστασης, αποθεραπείας και εισαγωγής στα ΤΕΦΦΑ και σε στρατιωτικές σχολές.

Οι προπονήσεις για τους χειμερινούς μήνες πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

13:00-14:30 ενήλικες
14:30-17:00 προαγωνιστικό, αγωνιστικό & για εισαγωγή σε σχολές
15:00-17:00 αρχάριοι 
18:00-19:30 ενήλικες

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται καθημερινά, από τις 15:00 μέχρι 20:00, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, στο γραφείο του Ομίλου (Αρκαδίου 1 & Έρκυνας) ή στο τηλέφωνο 2261021100 ή από τους υπεύθυνους του Ομίλου μας, στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2OaONeZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη