Επίθεση του Πολάκη κατά της συντονίστριας για τα ασυνόδευτα - Κυβερνητικοί κύκλοι: "Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους"

Επίθεση κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα παιδιά Ειρήνης Αγαπηδάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης. Με αφορμή την επιλογή της για τη συγκεκριμένη θέση, ο κ. Πολάκης υπενθυμίζει ένα άρθρο που είχε γράψει στο παρελθόν η κ. Αγαπηδάκη κατά του ίδιου.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει :

Κυβερνητικοί κύκλοι, με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ανέφεραν τα εξής: «Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους».



via Press24.gr https://ift.tt/2OIh2C0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη