Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου

Στη φιλανθρωπική τιμητική συναυλία-αφιέρωμα στην κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

«Μια εξαιρετική βραδιά η σημερινή στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Η χορωδία ποικίλης μουσικής του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου με μαέστρο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Χριστοφόρο και τα μέλη της, μας χάρισαν ένα πανέμορφο ταξίδι, τιμώντας την μεγάλη μας ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου. Η προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Θερμά συγχαρητήρια


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2O8bUa5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη