Ξεκίνησε η πληρωμή για ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ

Ξεκίνησε η πληρωμή για ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ

Ξεκίνησε η πληρωμή για ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ όπως αναφέρουν πολλοί αναγνώστες του Dikaiologitika News στο forum μας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις έγκαιρα και έγκυρα από το Dikaiologitika News. Το μόνο website χωρίς fake news.

Στα ΑΤΜ από σήμερα το απόγευμα οι δικαιούχοι ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου του ΟΠΕΚΑ. Ξεκίνησαν οι πληρωμές.

Ξεκινούν από σήμερα το απόγευμα 27 Νοεμβρίου οι πληρωμές για το επίδομα ενοικίου Νοεμβρίου αλλά και για το ΚΕΑ απο τον ΟΠΕΚΑ.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα γίνει η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επιδόματος Στέγασης (ενοικίου), Στεγαστικής Συνδρομής, Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Ως συνήθως τα χρήματα στους λογαριασμούς αναμένεται να εμφανιστούν νωρίτερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Συγκεκριμένα απο την Τετάρτη 27/11 το απόγευμα για το ΚΕΑ το επίδομα ενοικίου και τα επιδόματα - συντάξεις.

Όλες οι ειδήσεις ΟΠΕΚΑ για το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου και το επίδομα παιδιού



via Ειδήσεις - Ειδήσεις | Dikaiologitika News https://ift.tt/2Or72hR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη