Ο Τζήμερος για το επεισόδιο με τον Πρωτούλη: Εδώ ο "λίγος καφές" φρέσκος - ΦΩΤΟ

Στο επεισόδιο που ξέσπασε χθες, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μεταξύ του ιδίου και του Γιάννη Πρωτούλη, αναφέρεται ο Θάνος Τζήμερος σε αναρτήσεις του στο twtter.

Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά αναφέρεται συγκεκριμένα στα όσα γράφτηκαν, ότι ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του έριξε καφέ, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες του, όπου φαίνονται τα ρούχα του να είναι λερωμένα.

"Τα ΜΜΕ της αριστερίλας λένε για 'λίγο καφέ που πιτσίλισε τον Τζήμερο'. Δείτε την εικόνα: το μισό πουκάμισο, από πάνω μέχρι κάτω, έγινε καφέ καθώς ορμώντας στο έδρανο και προσπαθώντας να με χτυπήσει, εκσφενδόνισε επάνω μου ολόκληρη τη φλυτζάνα. Προηγουμένως με έφτυσε κατά πρόσωπο", γράφει ο Θάνος Τζήμερος.

Λίγο αργότερα επανέρχεται με νέα φωτογραφία, σχολιάζοντας: "Ευτυχώς κάποιοι χρησιμοποίησαν τα κινητά τους, διότι το επίσημο βίντεο της Περιφέρειας έπαθε αποπληξία, ξανά. Εδώ ο 'λίγος καφές' φρέσκος. Φανταστείτε τη δύναμη με την οποία εκσφενδονίστηκε η φλυτζάνα".

Ευτυχώς κάποιοι χρησιμοποίησαν τα κινητά τους, διότι το επίσημο βίντεο της Περιφέρειας έπαθε αποπληξία, ξανά. Εδώ ο "λίγος καφές" φρέσκος. Φανταστείτε τη δύναμη με την οποία εκσφενδονίστηκε η φλυτζάνα. pic.twitter.com/bZmXA7iO9m

— Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) November 27, 2019


via Press24.gr https://ift.tt/34Gcl2k
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη