Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ θα γίνει Τζον

Η Σίλο Τζολί Πιτ, μια από τις κόρες της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, είχε δείξει την προτίμησή της από την αρχή στα ρούχα και στα χτενίσματα του άλλου φύλου. Και τώρα αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της σε Τζον.
''Ήθελε να την φωνάζουμε Τζον ή Πίτερ από τον Πίτερ Παν.'' είχε πει ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2008.
Δύο χρόνια αργότερα και η Αντζελίνα Τζολί είχε μιλήσει για το ίδιο θέμα στο περιοδικό Vanity Fair λέγοντας: ''Της αρέσει να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Ο Μπραντ και εγώ δεν της λέμε πώς πρέπει να φέρεται και να νιώθει.
Το τρίτο παιδί του ζευγαριού και η πρώτη βιολογική κόρη τους γεννημένη τον Μάιο του 2006 ακολουθεί τώρα θεραπεία, σύμφωνα με το περιοδικό Elle, ώστε να αλλάξει φύλο.


via Press24.gr https://ift.tt/2KYsM2o
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη