Κομοτηνή:Στην Αθήνα ο Οντέρ Μουμίν

Κομοτηνή:Στην Αθήνα ο Οντέρ Μουμίν

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, με αφορμή τις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Μια μέρα πριν τις εκλογές, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Ιάσμου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Η συνάντηση του Μουμίν με τον κο Μπακογιάννη κράτησε περίπου μία ώρα κι έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. «Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις και κοινές συνισταμένες μεταξύ των Δήμων Ιάσμου-Αθηναίων με προοπτική το μέλλον», είπε ο Οντέρ Μουμίν, που ευχαρίστησε τον κο Μπακογιάννη για την ένθερμη υποδοχή και τον προσκάλεσε στον Ιάσμο.

Την ίδια μέρα επισκέφθηκε το παράρτημα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ο Δήμαρχος Ιάσμου συνομίλησε με τους φοιτητές που σπουδάζουν στην Αθήνα κι άκουσε τα προβλήματά τους. Ο Δήμαρχος ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του στην πρωτεύουσα, ασκώντας το δικαίωμα ψήφου του στις εκλογές της ΚΕΔΕ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2qVGTi0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη