Τραγική κατάληξη για τη λεχώνα που έπαθε ανακοπή μετά τον τοκετό

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 29χρονη, η οποία υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά την καισαρική έπειτα από χορήγηση αντιβίωσης στην οποία ήταν αλλεργική.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, η καρδιά της 29 χρονης δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες αφότου έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Την είδηση του θανάτου της 29χρονης επιβεβαίωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η διοικήτρια του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Εν τω μεταξύ, όπως δήλωσε ο πεθερός της 29χρονης στο τοπικό site «Ντελάλης» πρόκειται για ένα τεράστιο ιατρικό λάθος των γιατρών της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς ήταν σαφώς και ξεκάθαρα σημειωμένο πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση. 



via Press24.gr https://ift.tt/2L3b8KZ

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη