Φορολογικό νομοσχέδιο: Θετικές οι εταιρείες leasing

Φορολογικό νομοσχέδιο: Θετικές οι εταιρείες leasing

Οι εταιρείες του κλάδου χρηματοδοτικών μισθώσεων leasing θεωρούν σωστή την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση για κατάργηση της εισφοράς του ν. 128/1975.

Οι εταιρείες του κλάδου χρηματοδοτικών μισθώσεων leasing θεωρούν σωστή την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση για κατάργηση της εισφοράς του ν. 128/1975, ανέφερε κατά τη διαδικασία ακρόασης φορέων στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (ΕΕΕΧΜ).

«Το φορολογικό νομοσχέδιο είναι στη σωστή κατεύθυνση και ίσως για πρώτη φορά, στην δεκαετία της κρίσης, δίνεται μια ανάσα αισιοδοξίας στον συνεπή φορολογούμενο», δήλωσε ο Χαρίλαος Αλαμάνος πρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ). «Είναι το πρώτο νομοσχέδιο με φοροελαφρύνσεις, μεγάλες ή μικρές. Εκτιμώ ότι έσοδα θα φέρει περισσότερα στο δημόσιο, θα διευρυνθεί η φορολογική βάση. Ακόμα δεν έχει ψηφιστεί και συνάδελφοι με ρωτούν για να κάνουν έναρξη», είπε ο πρόεδρος του ΣΟΕΛ.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37Kzzqa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη