Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Μιλάει για τουρισμό αυτός που κάνει long weekend στο Λονδίνο

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Μιλάει για τουρισμό αυτός που κάνει long weekend στο Λονδίνο

Πηγές της Κουμουνδούρου απάντησαν στα σχόλια της ΝΔ σχετικά με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου τον χαρακτήρισαν «τουρίστα».

Χαρακτηριστικά οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν τα εξής: "Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού".



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/37egvAp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη