Mπάσκετ για «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Mπάσκετ για «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Αττικής η «ασίστ» θα πάει στην αλληλεγγύη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: «Βάζουμε καλάθι και μοιράζουμε χαμόγελο στα παιδιά. Γεμίζουμε το καλάθι και μοιράζουμε αγάπη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Οι παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομάδα των βουλευτών σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα, που διοργανώνει το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να στηρίξει το Χαμόγελο του Παιδιού, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» (Ζεφύρου & Θησέως).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με προαιρετική προσφορά τροφίμων (όπως βρεφικό γάλο, αλεύρι, ρύζι, μέλι, δημητριακά, μπισκότα, χυμοί κ.α.) στον κουμπαρά του αγώνα, τα οποία θα διατεθούν στο Χαμόγελο για τα παιδιά που φιλοξενεί η δομή.

Συμμετέχει ο Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν Γου Κουνγκ».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35OkodX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη