Σαρώνει ο Παναθηναϊκός, top επίθεση στην Euroleague

Σαρώνει ο Παναθηναϊκός, top επίθεση στην Euroleague

Δεν είναι μόνο στην (σαφώς πιο εύκολη) Basket League που ο Παναθηναϊκός βάζει… φωτιά στα αντίπαλα καλάθια. Και στην Euroleague οι πράσινοι είναι από άλλο ανέκδοτο. Και παρουσιάζουν την καλύτερη επίθεση της σεζόν.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει κατά μέσο όρο 107,4 πόντους. Αν παραμείνει σ' αυτά τα επίπεδα τότε δεν αποκλείεται να περάσει ένα ρεκόρ που κρατά ο Άρης από το 1987.

Το θέμα όμως είναι η σαφώς ισχυρότερη Euroleague. Και ο Παναθηναϊκός, όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα που ακολουθεί, έχει την καλύτερη επίθεση με μέσο όρο 88,45 πόντων ανά αγώνα.

Κι εκεί θα παραμείνει καθώς για να τον περάσει η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πετύχει… 130 πόντους. Η Ρεάλ πρέπει να πετύχει 141… Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να το συζητάμε, όπως καταλαβαίνετε

Με τους 100 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Μπασκόνια ανέβασε ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο του. Και γενικά στην επίθεση φέτος είναι… το κάτι άλλο!

Πέρυσι ήταν στην 9η θέση με 78,97 πόντους ανά αγώνα. Την σεζόν 2017-2018 ήταν στην 10η θέση με 79,44. Και την περίοδο 2016-2017 ήταν στην 14η θέση με 76,36 πόντους ανά αγώνα.

Παναθηναϊκός, πρώτος και στην αξιολόγηση

Και όχι μόνο εκεί. Στην αξιολόγηση επίσης βρίσκεται στην πρώτη θέση. Με έναν εκπληκτικό μέρο όρο που ξεπερνά τους 100 βαθμούς ανά αγώνα…

Περισσότερα στο Sportime.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/37QVsE6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη