Κυβερνητικές πηγές κατά Πολάκη: Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του (video)

Κυβερνητικές πηγές κατά Πολάκη: Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του (video)

Στην επίθεση κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη, που έκανε με ανάρτησή του στο Facebooκ ο Παύλος Πολάκης, απάντησαν κυβερνητικές πηγές.

Ειδικότερα, την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε παλαιότερο άρθρο της εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγές, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Από τη «μελέτη» του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ.Τσίπρα, έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους», απάντησαν οι κυβερνητικές πηγές.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2OImSDq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.