Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας (video)

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας (video)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Πατέρας τόνισε, ότι σε παλαιότερη επικοινωνία που είχε με τον νυν πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον «παρακάλεσε» για αυτή τη θέση και όπως είπε ο ίδιος «Δεν διαφώνησε. Συμφώνησε», διευκρινίζοντας ότι είχε τα προσόντα.

«Δε μιλάμε για κομματικές επιλογές αλλά για ανθρώπους, που πρέπει να φέρουν εις πέρας μια αποστολή: καλύτερη υγεία για όλους», είπε ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας το θέμα.

«Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ρουσφετιού Μητσοτάκη» τονίζει σε σχόλιό της η Κουμουνδούρου.

«Ωραίος ο κανιβαλισμός, αλλά πρέπει να έχει και κάποια όρια. Ο κ. Πατέρας επελέγη από μια διαδικασία, πήρε τη θέση, έγινε η φασαρία και παραιτήθηκε. Ο κ. Κικίλιας έχει βάλει στη συγκεκριμένη διαδικασία κάτι πολύ σημαντικό που δεν υπήρχε πριν. Κάθε τρεις μήνες οι διοικητές των νοσοκομείων θα αξιολογούνται βάσει αποτελεσμάτων και θα μπορούν να παύονται αζημίως» σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Πρόταση νομού καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής. Όπως δηλώνει η Φώφη Γεννηματά «καταθέτουμε άμεσα πρόταση νόμου, με τη δική μας θέση για αξιοκρατία στο δημόσιο τομέα. Ανοιχτή προκήρυξη και για τους διοικητές των νοσοκομείων».

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35I5zJU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη