Το δελτίο του ΑΝΤ1 για την παραγραφή στην υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Έπαυσε η ποινική δίωξη κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια κατά συρροήν σε βάρος ανηλίκων, λόγω παραγραφής, λόγω του νέου Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων εφαρμόζοντας τις διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα. Επεβλήθη με την έναρξη της διαδικασίας αίτημα παραγραφής της υπόθεσης και το δικαστήριο αποφάσισε ότι πράγματι είχε παραγραφεί λόγω του νέου Ποινικού Κώδικα με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως. Ο κ. Γεωργιάδης σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή για αδίκημα που φέρεται να είχε τελεστεί στη Μολδαβία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Όμως το δικαστήριο το δευτεροβάθμιο αποφάσισε ότι η ποινική του δίωξη έχει παύσει και έτσι τον απάλλαξε. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε ότι η ποινική δίωξη έπαυσε λόγω παραγραφής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



via Press24.gr https://ift.tt/2rJ5qHf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη