Τραγωδία στο Ίλιον: Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονιών του 2,5 ετών παιδιού

Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε η τραγική υπόθεση του θανάτου του μόλις 2,5 ετών αγοριού στο Ίλιον, όταν παγιδεύτηκε σε αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού των γονιών του.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία και του εστάλη προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης. Με εντολή εισαγγελέα διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι το αδικοχαμένο παιδάκι μπήκε προχτές το βράδυ στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς. Στις 5 το πρωί που ξύπνησε η μητέρα δεν είδε το παιδί, το αναζήτησε, αλλά όταν το βρήκε ήταν αργά. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ



via Press24.gr https://ift.tt/2P7ku9M
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη