Εξιχνιάστηκαν 27 κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων στην Κρήτη

Αστυνομικοί του Α.Τ Χερσονήσου εξιχνίασαν 27 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, ηλικίας 24, 33 και 52 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε στη διάρκεια ερευνών και της προανάκρισης, οι τρεις αλλοδαποί διέπραξαν τις κλοπές κατά το χρονικό διάστημα από τις 14.08.2019 έως και τις 09.10.2019.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 16.000 ευρώ και επιπλέον 300 λίρες, 2.000 grawn Τσεχίας, 600 κορόνες Τσεχίας, 3.200 ρούβλια και 400 λίρες Αγγλίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

via Press24.gr https://ift.tt/2RdPTKh

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη