ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! Ο Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ κάνει «δώρο» 600.000 ευρώ σε βουλευτές και δημοσιογράφους...

Προκαλεί την κοινωνία ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας με τις δωρεές που κάνει σε… αναξιοπαθούντες βουλευτές και δημοσιογράφους, την ώρα που ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους λογαριασμούς ρεύματος. 

Ο κ. Τασούλας αποφάσισε να δωρίσει ενόψει εορτών 1.500 ευρώ σε καθένα από τους βουλευτές και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της Βουλής για να αγοράσουν ηλεκτρονικές συσκευές.Το ποσό θα το εισπράξουν παρουσιάζοντας ένα τιμολόγιο και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο δικαιολογείται μια παροχή έστω και σε είδος που θα στοιχίσει συνολικά εξακόσιες χιλιάδες ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Όταν μάλιστα οι παροχές αυτές απευθύνονται σε προνομιούχους βουλευτές οι οποίοι εκτός από τον τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα μισθό που εισπράττουν κάθε μήνα, τα αναδρομικά, έχουν εξασφαλίσει μια σειρά άλλα προκλητικά προνόμια.

Το ελληνικό δημόσιο ξοδεύει ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να τους εξασφαλίσει δωρεάν πολυτελή αυτοκίνητα, διαθέτουν πριβέ παιδικούς σταθμούς με έξοδα του δημοσίου για τα παιδιά τους, δικαιούνται ένα μεγάλο ποσό για να πληρώνουν το ενοίκιο του σπιτιού όσοι δεν διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία, έχουν εξασφαλίσει γκαράζ στη Βουλή, γραφεία και συνεργάτες οι οποίοι υποτίθεται τους βοηθούν στο νομοθετικό τους έργο.

Τώρα έρχεται ο κ. Τασούλας να προκαλέσει την κοινωνία, επαναφέροντας στο προσκήνιο το μεγάλο ζήτημα με τα αδικαιολόγητα προνόμια των εθνοπατέρων αλλά και των "παροχών" σε δημοσιογράφους.


via Press24.gr https://ift.tt/2PaaRqB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη