Θεσμική πρωτοβουλία για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Θεσμική πρωτοβουλία για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), Σωτήρη Σκιαδαρέση και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που εκπροσωπούν χιλιάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας.
Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και οι πρόεδροι των νησιωτικών επιμελητηρίων έθεσαν στον Υφυπουργό Τουρισμού τόσο το ζήτημα της αναβάθμισης της τουριστικής εκπαίδευσης, όσο και το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.
Ο Μάνος Κόνσολας τους ενημέρωσε για την πρόθεση της νέας κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια ολική ανατροπή του μοντέλου λειτουργίας των δομών τουριστικής εκπαίδευσης, που εποπτεύει το Υπουργείο Τουρισμού, ενώ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ανέφερε ότι θα υπάρξει νέα θεσμική πρωτοβουλία προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις ασφάλειας, που υποχρεώνονται να τηρούν όλα τα τουριστικά καταλύματα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35XPFuY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη