Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο Αναστασιάδης

Σε ανασχηματισμό προχώρησε η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, με ανακατατάξεις στο υπουργικό συμβούλιο και διορισμό νέων προσώπων.

Η διαβεβαίωση και ανάληψη καθηκόντων των νέων υπουργών θα γίνει την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, ενώ οι νέοι Επίτροποι αναλαμβάνουν καθήκοντα την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας, ως υπουργός Οικονομικών διορίζεται ο μέχρι τώρα υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ως υπουργός Εσωτερικών διορίζεται ο μέχρι σήμερα βουλευτής Λευκωσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Νουρής.

Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διορίζεται ο μέχρι σήμερα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων διορίζεται ο μέχρι τώρα Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο δικηγόρος Κυριάκος Κούσιος και Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διορίζεται ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου Παναγιώτης Σεντώνας.



via Press24.gr https://ift.tt/34Gwa9Q
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη