Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Βοιωτίας, Γιώτας Πούλου, προς την Υπουργό Παιδείας για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των Σχολικών Καθαριστριών


Συζητήθηκε την Δευτέρα, 2.12.2019 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Βοιωτίας, Γιώτας Πούλου, προς την Υπουργό Παιδείας σχετικά με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων στις σχολικές καθαρίστριες.
Όπως καταγγέλλει το «Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ»  από την αρχή της σχολικής χρονιάς πάνω από 9.000 σχολικές καθαρίστριες, που εργάζονται καθημερινά για την  καθαριότητα των δημόσιων σχολείων όλης της χώρας, παραμένουν απλήρωτες!

Η Βουλευτής έθεσε επιτακτικά το ζήτημα, διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των σχολικών καθαριστριών καθώς και την πληρωμή τους ανά μήνα, όπως προβλέπεται από τις συμβάσεις τους.

Οι τοποθετήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής:



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2rbFdB4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη