Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πού θα δείτε το ντέρμπι κορυφής

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πού θα δείτε το ντέρμπι κορυφής

Το απόγευμα της Κυριακής (1/12, 19:30) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Γ.Καραϊσκάκης» με φόντο την κορυφή της Super League 1.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής αναμένεται να προσελκύσει όλα τα βλέμματα αφού θα αναμετρηθούν οι δύο κατά γενική ομολογία πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα την Κυριακή από τις 17:40 με το pre game της «Ώρας των Πρωταθλητών» από το «Γ. Καραϊσκάκης» με εκλεκτούς καλεσμένους και σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports 1 η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο.

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μεταδίδεται σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Κωστή Μπότσαρη, Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports 1, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2P6reo6
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη