"Διδώ": Η κακοκαιρία χτύπησε τη Ρόδο: Έπεσε χαλάζι, πλημμύρισαν οι δρόμοι, εγκλωβίστηκε οδηγός - ΦΩΤΟ

Σε ετοιμότητα βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης οι αρχές στη Ρόδο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα κακοκαιρίας που ξέσπασε στο νησί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, λίγο μετά τις 7:30 το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς, ενώ η χαλαζόπτωση έχει πλήξει μεγάλο μέρος από τα Κοσκινού έως και το Φαληράκι. Όμως προβλήματα σημειώνονται και στις κεντρικές οδούς του νησιού καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Στην περιοχή της Καλιθέας, έγινε προσπάθεια για απεγκλωβισμό οδηγού αγροτικού αυτοκινήτου, το όχημα του οποίου είχε ακινητοποιηθεί σε αγροτικό δρόμο κοντά σε χείμαρρο μέσα στην καταιγίδα.

Επίσης, στην περιοχή Τσαίρι υπάρχει τεράστιος όγκος νερού στον δρόμο με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την διέλευση οχημάτων.



via Press24.gr https://ift.tt/2rzyjG0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη