Νίκος Γεωργιάδης: Ελπίζω κανείς να μην βιώσει την αδικία και το διασυρμό που βίωσα εγώ

Της Άννας Κανδύλη,

Έπαυσε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων την ποινική δίωξη κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που φέρεται να τελέστηκε στη Μολδαβία.

Στην παύση της δίωξης λόγω παραγραφής οδηγήθηκε το Δικαστήριο κατόπιν των προβλέψεων του νέου Ποινικού Κώδικα, κάνοντας δεκτή σχετική ένσταση του πρώην βουλευτή.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μετά την απόφαση δήλωσε πως «με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών έκλεισε - με την παύση της ποινικής δίωξης- η γνωστή υπόθεση εναντίον μου. Μια υπόθεση που κατασκευάστηκε με προφανείς πολιτικούς σκοπούς. Μια υπόθεση στην οποία είμαι απόλυτα αθώος. Ελπίζω εφεξής να μην υποστεί κανένας Έλληνας πολίτης τη μεταχείριση που δέχτηκα εγώ. Ελπίζω κανείς ποτέ να μη βιώσει την αδικία και το διασυρμό που βίωσα εγώ».

via Press24.gr https://ift.tt/382oz7U
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη