Βρετανία-δημοσκόπηση:Προβάδισμα επτά μονάδων διατηρούν οι Τόρις

Βρετανία-δημοσκόπηση:Προβάδισμα επτά μονάδων διατηρούν οι Τόρις

Το Συντηρητικό Κόμμα του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον διατηρεί προβάδισμα επτά μονάδων έναντι του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας ICM για το πρακτορείο Reuters, την πρώτη που διενεργήθηκε μετά την επίθεση της Παρασκευής στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία, η υποστήριξη για τους Συντηρητικούς βρίσκεται στο 42%, σημειώνοντας αύξηση μιας μονάδας από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ICM πριν από μία εβδομάδα. Το Εργατικό Κόμμα καταγράφει επίσης αύξηση μιας μονάδας και βρίσκεται στο 35%.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, που υποστηρίζουν την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παραμένουν στο 13%, ενώ το Κόμμα του Brexit καταγράφει πτώση μιας μονάδας, στο 3%.

Η ICN πραγματοποίησε τη δημοσκόπηση με δείγμα 2.029 ενηλίκων ηλεκτρονικά από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33IFLvs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη