Θεοδωρόπουλος: «Δουλεύουμε σε συγκεκριμένο πλάνο»


Ο γκολκίπερ της Λαμίας στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα πάρει και ψυχολογία από το αποψινό αποτέλεσμα 

Η Λαμία «άντεξε» στη Θεσσαλονίκη και ο Θεοδωρόπουλος στάθηκε στη NOVA στην αξία του αποψινού αποτελέσματος. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά στην έδρα του Άρη που ξέραμε ότι θα έχουμε έξτρα πίεση. Δουλέψαμε με τον προπονητή στο πλάνο και με την βοήθεια και της τύχης, πήραμε τον βαθμό. Ο πόντος είναι σημαντικός και ειδικά σε μια δύσκολη έδρα. Σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις». Μετά σχολίασε τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας του. «Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής, ο κύριος Μάντζιος, η ομάδα δουλεύει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Οι τερματοφύλακες είμαστε τυχεροί που έχουμε τον κ. Πλαβούκο και όλα βγαίνουν στο γήπεδο».

Για την δική του πορεία και ότι ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια δεν δέχθηκε γκολ ανέφερε πως «ίσως. Μπορεί να είναι τυχαίο. Θα το ξαναπώ, ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε τον κ. Πλαβούκο, γιατί έχει γνώσεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να περιμένεις και να έχεις υπομονή. Μπορεί να παίξεις, μπορεί και όχι. Το θέμα είναι να προσπαθείς και να είσαι συγκεντρωμένος».

Για το χρονικό σημείο του παιχνιδιού που θεωρεί σημαντικό τόνισε πως «η φάση του δοκαριού στο δεύτερο ημίχρονο, με φόβισε. Σίγουρα χρειάζεται και η τύχη. Είχαμε δουλέψει στα χτυπήματα του Ματίγια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με καλά χτυπήματα. Είναι ένα καλό σερί. Δίνει ψυχολογία σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε μένα».

www.gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη