Στα παρασκήνια του δείπνου με την βασίλισσα Ελισάβετ - Τα φορέματα που επέλεξαν οι κυρίες και τα "πηγαδάκια" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε τους ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, είχε λαμπερές παρουσίες και μεγάλο ενδιαφέρον. Στην βραδιά παρευρέθηκαν ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα αλλά και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πριν από το δείπνο ήπιε τσάι με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμία στο Clarence House.

Την παράσταση έκλεψε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση. Το εντυπωσιακό φόρεμα με την κάπα ήταν του οίκου Valentino, το οποίο κοστίζει 4.700 λίρες. Σχολιάστηκε θετικά η φούξια φόδρα και τα μανίκια που έκαναν μια όμορφη αντίθεση με το κίτρινο. Φυσικά, επέλεξε φούξια ψηλοτάκουνες γόβες, που είναι άλλωστε το σήμα κατατεθέν της.

Η Καμίλα επέλεξε ένα κομψό κόκκινο φόρεμα, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος ένα μαύρο μπλέιζερ. Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα φόρεμα σε γκρι τόνους και πράσινους τόνους με ασορτί εσάρπα και κοσμήματα με μαργαριτάρια.

Ο Τζάστιν Τριντό έκλεψε την παράσταση με τις κάλτσες του, όπως πάντα, οι οποίες ήταν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με μικρά ταρανδάκια. Ενώ σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού στο Instagram φαίνεται να συζητά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία τον παρακολουθεί με... αφοσίωση. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα σμαραγδί φόρεμα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Στις ίδιες αποχρώσεις του πράσινου κινήθηκε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η οποία επέλεξε μια πράσινη μακριά τουαλέτα. Ο πρόεδρος Μακρόν ήταν μόνος χωρίς τη σύζυγό του, Μπριζίτ.

Το παρόν έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την σύζυγό του Εμινέ, η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε.

Η Άνγκελα Μέρκελ φορούσε ένα κουστούμι, με μαύρο παντελόνι και μπορντώ σακάκι.



via Press24.gr https://ift.tt/361eyWs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη