Στήριξη των ελαιοπαραγωγών ζήτησε ο Αραχωβίτης

Στήριξη των ελαιοπαραγωγών ζήτησε ο Αραχωβίτης

Η φετινή καταστροφική χρονιά στην ελαιοκομική παραγωγή της Κρήτης, βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, με την συμμετοχή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι οι ελαιοπαραγωγοί του νησιού χρειάζονται άμεσα στήριξη και πρόσθεσε ότι υπάρχουν τα εργαλεία τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Παράλληλα ο κ. Αραχωβίτης αναφέρθηκε και στο θέμα της δακοκτονίας κάνοντας μάλιστα λόγο για αδράνεια. «Υπάρχει αδράνεια στο θέμα της δακοκτονίας. Πέρυσι είχαμε ενεργήσει νωρίτερα» σημείωσε και επεσήμανε «Να δούμε τη διαδικασία της δακοκτονίας και την επόμενη χρονιά».

Το παρών στην σύσκεψη έδωσαν οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2OGxBQ2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη