Πόλο - Ελληνικός "εμφύλιος" στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας

Ελληνικός «εμφύλιος» προέκυψε στα προημιτελικά της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα (2/12) στη Γλασκόβη. Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» σε δύο αναμετρήσεις, στις 8/2 με γηπεδούχο το ΝΟΒ (άγνωστο το πού θα γίνει ο αγώνας) και στις 28/3 στον Πειραιά, με «έπαθλο» την πρόκριση στο final-4 της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ελληνικές ομάδες είχαν συναντηθεί πέρυσι στον ημιτελικό, όπου οι «ερυθρόλευκες» είχαν επικρατήσει 8-7, ενώ φυσικά αναμετρώνται κάθε χρόνο στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι από την κλήρωση προέκυψε ακόμη ένα μεγάλο ζευγάρι, ανάμεσα στην κάτοχο του τροπαίου (αλλά αποδυναμωμένη φέτος) Σαμπαντέλ και την κυπελλούχο Ευρώπης Οριζόντε Κατάνια, η οποία νίκησε τις Ισπανίδες πριν μία εβδομάδα με 13-11, στον αγώνα για το Σούπερ Καπ.

Οι νικήτριες ομάδες των προημιτελικών προκρίνονται στο final-4 της Euroleague, ενώ οι ηττημένες θα διεκδικήσουν το LEN Trophy.



via Press24.gr https://ift.tt/2R9XVUt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη