Η Ιωάννα Τούνη μας συστήνει τον νέο της σύντροφο: Φωτογραφήθηκε μαζί του στο κρεβάτι - ΒΙΝΤΕΟ

Τον νέο της σύντροφο αποκάλυψε το απόγευμα της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη. Συγκεκριμένα, η infuencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή.

Το γνωστό μοντέλο φωτογραφήθηκε μαζί του στο κρεβάτι και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της, με τον νέο της σύντροφο είναι μαζί μερικούς μήνες και συγκατοικούν.

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση και συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα!

Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers Και που είστε; Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα σας έφαγα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.



via Press24.gr https://ift.tt/2rNxGZ7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη