Στο ΑΣΕΠ η λίστα από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

photo: Eurokinissi

Εκδόθηκε η απόφαση που καθορίζει τον αριθμό και τις κατηγορίες που θα προσληφθοιύν στο ΕΚΑΒ από τις λίστες των προστατευόμενων του ΟΑΕΔ

Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση που παρουσιάζουν τα Dikaiologitika News μετά από απόφαση της επιτροπής της πράξης υπουργικού συμβουλίου 33/2006με την οποία εγκρίθηκε η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ δύο χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα (2.450) ατόμων, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, ως τακτικό προσωπικό, για τη στελέχωση Φορέων του Υπουργείου Υγείας, εκ των οποίων πενήντα (50) θέσεις στο ΕΚΑΒ.

Με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας καθορίστηκε ο αριθμός των θέσεων εργασίας στο ΕΚΑΒ (Υπουργείο Υγείας), που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998 σε τέσσερις (4).

Στην απόφαση καθορίζεται η κατανομή των παραπάνω θέσεων καθώς και οι κατηγορίες των προστατευόμενων.

ΟΑΕΔ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ανακοίνωσε τις παραπάνω προσλήψεις χθες.  Ο υπουργός ανακοίνωσε την υπογραφή των διορισμών 175 γιατρών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων της Αττικής, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Υγείας η κατανομή 1300 θέσεων λοιπού προσωπικού, που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία όλης της χώρας, ενώ είναι έτοιμη προς δημοσίευση η προκήρυξη για 50 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Lm6BmQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη