Μπέος προς συμβούλους μειοψηφιών: «Το έργο της Καραμπατζάκη ξεκινά σύντομα – Σταματήστε τις ενέργειες για να το μπλοκάρετε»

Μπέος προς συμβούλους μειοψηφιών: «Το έργο της Καραμπατζάκη ξεκινά σύντομα – Σταματήστε τις ενέργειες για να το μπλοκάρετε»

Να σταματήσουν κάθε ενέργεια προκειμένου να εμποδίσουν την εκτέλεση του έργου της Καραμπατζάκη ζήτησε από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που κατέθεσαν σχετική προσφυγή στο ΣτΕ, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο έργο έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών.

«Προεκλογικά, μια από τις δεσμεύσεις μου αφορούσε το έργο της Καραμπατζάκη. Η συντριπτική πλειοψηφία είπε «κάντε το» και το εξέφρασε με την ψήφο της. Μη με αναγκάσετε να κατεβάσω κόσμο στο δρόμο» δήλωσε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Βόλου, προσθέτοντας μάλιστα, ότι το  έργο αυτό θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και τα χρήματα έχουν εγγραφεί ήδη στον σχετικό κωδικό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η διάνοιξη της Καραμπατζάκη και της Ζάχου είναι  έργο ανάπλασης για την περιοχή και κρίνεται απαραίτητο  για έναν επιπρόσθετο λόγο που σχετίζεται με την επικείμενη κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Λαρίσης και Αθηνών, προκειμένου, συνδυαστικά, να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2DB8bgs
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη