Έστησε απάτη με “άπορη οικογένεια" που ζούσε με... ζαχαρόνερο - Χρησιμοποίησε φωτογραφίες παιδιών από το ίντερνετ

Μία ιστορία για την ύπαρξη "οικογένειας", που δήθεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, φέρεται να δημιούργησε μία 38χρονη γυναίκα στα Χανιά, προκειμένου να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες και να τους αποσπά χρήματα που υποτίθεται πως θα δίνονταν για την ενίσχυσή της.

Σύμφωνα με το zarpanews, η 38χρονη χρησιμοποιούσε το πρόσχημα ότι υπήρχε ανάγκη για προσφορά βοήθειας σε τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 2, 10 και 17 ετών, και τη γιαγιά τους και έτσι κατάφερνε να παίρνει χρήματα από άλλους πολίτες, που προσέφεραν τον οβολό τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κουβάρι της απάτης ξετυλίχθηκε όταν κάποια από τα θύματα της 38χρονης είδαν φωτογραφίες των παιδιών σε διάφορα προφίλ στα social media. Η 38χρονη φέρεται να είχε παρουσιάσει συγγενικό της πρόσωπο, ως τη γιαγιά των τριών ανήλικων παιδιών, ενώ αφενός τα παιδιά δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και αφετέρου οι οικείοι τους δεν γνώριζαν ότι τα παρουσίαζαν ως μέλη άπορης οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχε στηθεί ακόμη και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της "γιαγιάς και των εγγονών της" που σύμφωνα με την φερόμενη ως "εγκέφαλο" της απάτης ζούσαν με… ζαχαρόνερο.

Έπειτα από καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές, η 38χρονη συνελήφθη και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: zarpanews.gr



via Press24.gr https://ift.tt/382zyhu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη