Πλημμύρισαν τη Θεσσαλονίκη με κολώνιες-«μαϊμού»

Πλημμύρισαν τη Θεσσαλονίκη με κολώνιες-«μαϊμού»

Κολώνιες-«μαϊμού» σε μεγάλες ποσότητες έβγαλε η νέα επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Χιλιάδες απομιμητικές κολώνιες κατέσχεσαν στελέχη της αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας έπειτα από έφοδο σε αποθήκη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής, που συμμετείχε στην επιχείρηση δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πως οι έλεγχοι των κλιμακίων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς με στόχο να "χτυπηθεί το παρεμπόριο στην πηγή του".

«Στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση και εντοπίσαμε χιλιάδες κολώνιες "μαιμού", οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Με επιμονή και υπομονή κάνουμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε. Να πατάξουμε το παρεμπόριο. 'Οχι μόνο τα σεντόνια που απλώνονται στην πόλη, αλλά και τις πηγές. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, χάρη στο ζήλο και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δαγκλής.via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2DC9Pyv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.