Αίνιγμα η νέα τουριστική σαιζόν

Αίνιγμα η νέα τουριστική σαιζόν

«Για τη σεζόν του 2020 δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος».
Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατική» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Μανώλης Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι η νέα σαιζόν αποτελεί αίνιγμα, καθώς η αγγλική αγορά θολώνει το τοπίο.
«Δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα για τα slots. Ναι μεν ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Δεν έχουμε όμως τη σιγουριά και τη βεβαιότητα που είχαμε πέρυσι τέτοια εποχή. Θα ήμουν πιο σίγουρος, εάν αυτή τη στιγμή είχαν κλείσει τα slots από την αγγλική αγορά», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ανέφερε επίσης ότι οι ξενοδόχοι περιμένουν με ανυπομονησία από την Κυβέρνηση τα μέτρα για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού.
«Φτάσαμε ασθμαίνοντας μέχρι εδώ και περιμένουμε κάποια στιγμή να εξομαλυνθεί η φορολογική πολιτική. Έχει δείξει η κυβέρνηση ότι είναι πιο φιλική στο επιχειρείν. Η καλή πρόθεση θα πρέπει όμως να μετουσιωθεί σε νομοθετήματα» υποστήριξε.
Εν τω μεταξύ, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιου, θα πραγματοποιηθεί αύριο, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/33EC7CR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.