Η "σκλάβα του σεξ" του Τζέφρι Έπσταιν μιλά για τις εφιαλτικές στιγμές με τον πρίγκιπα Άντριου - ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα που αναγκάστηκε όταν ήταν έφηβη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου προκειμένου να ικανοποιηθούν ο Τζέφρι Έπσταιν και η Τζισλέν Μάξουελ, σπάει τη σιωπή της σε συνέντευξή της στο BBC.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που διατείνεται ότι υπήρξε σκλάβα του σεξ, υποστηρίζει ότι ο Τζέφρι Επστάιν την ανάγκασε να κάνει σεξ με τον Δούκα του Γιορκ, κατηγορία που αυτός διαψεύδει κατηγορηματικά. Όπως είπε στο BBC η Ρόμπερτς "ήξερ ότι έπρεπε να τον ικανοποιήσω γιατί ο Τζέφρι και η Τζισλέν αυτό περίμεναν από εμένα"

Η Ρόμπερτς επίσης κάλεσε τον βρετανικό λαό να σταθεί στο πλάι της και να πολεμήσει μαζί της και να μην αποδεχθούν ότι όλα είναι καλά.

Μεταξύ άλλων η Ρόμπερτς είπε ότι ο Άντριου ήταν "ο χειρότερος χορευτής που έχω δει στη ζωή μου" και ότι "ο ιδρώτας του κυριολεκτικά έσταζε παντού" .



via Press24.gr https://ift.tt/382j2xO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη