Μοντέλο καταγγέλλει: Καταστράφηκε η καριέρα μου επειδή στήριξα τον Τραμπ - ΦΩΤΟ

Μοντέλο του περιοδικού Maxim, που πόζαρε για μαγιό, καταγγέλλει ότι διαλύθηκε η δουλειά της όταν παραδέχθηκε ότι συνεργάστηκε στην εκστρατεία του Τραμπ.

Η 24χρονη Ελίζαμπεθ Πίπκο αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι ξεκίνησε ένα κίνημα την "Έξοδο" προκειμένου να μετατρέψει τους Δημοκρατικούς Εβραίους σε Ρεπουμπλικανούς, αλλά η δημοσιότητα είχε αρνητικές συνέπειες για την καριέρα της μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

"Μόλις αποκάλυψα ότι στήριζα τον πρόεδρο Τραμπ, παρατήρηση ότι οι επαφές και διασυνδέσεις από τον χώρο του μόντελινγκ μου γύρισαν την πλάτη" είπε η 24χρονη στο Fox News. "Είναι κάτι σύνηθες για το Χόλιγουντ οπότε ήμουν προετοιμασμένη".

Πρόσφατα η Πίπκο κατάφερε να προβληθεί σε περιοδικό του Λος Άντζελες σχετικά με τη μόδα και το lifestyle, το οποίο αποδέχεται καταχωρίσεις από φωτογράφους και μοντέλα που αναρτούν φωτογραφίσεις τους μέσω διαδικτύου για δημιουργικά. Η ίδια σημείωσε: "Είμαι κατενθουσιασμένη που κάποιος παραμέρισε τις πολιτικές πεποιθήσεις και με βλέπει ως κάτι περισσότερο από αυτό που τα Μέσα θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι μία συντηρητική γυναίκα".

"Μετά που αποκαλύφθηκε η συμμετοχή μου στην εκστρατεία του Τραμπ, κανείς δεν με ήθελε για μοντέλο" είπε εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που το QP περιοδικό είπε ότι τη θέλει.



via Press24.gr https://ift.tt/33P1gLc
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη